Velkommen til min blogg!

 

Mitt navn er Julie Becklund, jeg er 22 år og har nylig fullført min bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Det var i forbindelse med min spesialisering i digital Markedsføring, at jeg valgte å opprette en blogg hvor jeg aktivt kunne dele de oppgaver som ble gitt, samtidig som jeg kunne ha mulighet til å kunne dele andre aspekter ved faget som jeg anser som interessante og relevante. Dette er også noe jeg ønsker å fortsette med, da min lidenskap og interesse for det digitale området kun har blitt forsterket etter endt studie. 

Grunnet min lidenskap for digital markedsføring, valgte jeg mot slutten av studietiden å kombinere studier med svært relevante jobboppdrag. Jeg fikk først mulighet til å jobbe hos Compass Group Eurest AS hvor jeg jobbet som prosjektassistent. Her gikk oppdraget ut på å optimalisere deres intranett Inhabit by entra gjennom WordPress. Jeg fikk omtrent på samme tidspunkt tilbudet om å jobbe for Astrups.com som Google Analytics Technician. Her jobbet jeg også deltid, og jeg klarte å jobbe parallelt med mine to gylne muligheter ved siden av min bacheloroppgave. Hos Astrups fikk jeg muligheten til å prøve meg på verktøy som Klipfolio, Adform og Google Analytics, og jeg er veldig takknemlig for alt jeg tilegnet meg av lærdom i denne perioden. Når bachelorgraden min var fullført fikk jeg så muligheten til å jobbe som junior SEO-spesialist hos RED Performance, hvor jeg jobber nå. Dette er jeg selvsagt veldig takknemlig for, da jeg her kan jobbe innen et svært tidsrelevant område som jeg engasjerer meg veldig for, med noen av de dyktigste menneskene i bransjen.

Ved siden av min jobb, opptas mye av min tid til trening, dykking og alpint. Jeg liker også å utfolde meg kreativt ved fotografering og redigering.

Min visjon for denne bloggen er at den skal reflektere min interesse, samt utfordre og videreutvikle min kunnskap og pasjon for det digitale fagområdet. 

 

 

Skjermbilde 2016-02-09 kl. 11.47.29